Het is fiscaal voordelig om een bedrijfswagen te leasen

Een bedrijfswagen leasen is in meerdere opzichten fiscaal aantrekkelijk. Daarom besluiten steeds meer bedrijven om te kiezen voor een leaseauto als er een nieuwe bedrijfswagen moet komen. De kosten kunnen via het bedrijf worden afgetrokken, zoals bij voorbeeld de BTW en andere aftrekbare kosten. Als je een startende ondernemer bent kun je bovendien ook nog gebruik maken van speciale regelingen die het financieel nog aantrekkelijker maken.

Een bedrijfswagen leasen heb je zo geregeld
Als je een bedrijfsauto leasen overweegt dan heb je dat snel geregeld. Het internet maakt ook dit een stuk eenvoudiger, evenals het doen van allerlei andere online aankopen en het aangaan van contracten. Wat ook een groot voordeel is van online een bedrijfswagen leasen is dat je gemakkelijk de prijzen van verschillende lease bedrijven met elkaar kunt vergelijken. Het is daarbij wel belangrijk dat je ook de voorwaarden goed naast elkaar legt. Een lagere leaseprijs is niet altijd per definitie voordeliger. Dit hangt er immers ook van af wat je daarvoor krijgt.

Online een leasewagen regelen doen veel mensen
Het gebeurt steeds vaker dat mensen online een bedrijfswagen leasen. Ze weten vaak al precies wat voor auto ze willen hebben en wat dat ongeveer mag kosten. Met die informatie gaan ze vervolgens online kijken bij welk leasebedrijf ze het beste hun volgende bedrijfswagen kunnen leasen. Dit gaat natuurlijk veel sneller dan alle leasebedrijven in Nederland gaan opbellen of ze bezoeken. Dit grote voordeel maakt het erg aantrekkelijk om het leasen van een bedrijfswagen te regelen via het internet.

VW caddy leasen, neem dan nu contact met ons op!